Travelogue Sepang Gold Coast Beach.

Assalamualaikum and hi dearest readers,

 Actually bukan travelogue sangat pun, just more photographic landscape dekat pantai Gold Coast tu je. Testing guna my Nikon. Lagipun Pantai kat sana lawa lawa cuma bila tengah hari, air nya surut. sampai kering kontang tepi pantai tu. seriess! haha nasib baik tade gambar nya. rasa lawak sebab airnya turun mendadak. then nanti ada ketam keluar dari lubang lubang. haha comel sangat.. Excited nampak ketam kecik kecik. ohmaigosh, nampak tak jakun atiqa neh. hehe

 Pergi sana pun, sebenarnya sebab kawan my dad ajak BBQ kat sana. semua bawa family masing masing, tapi cuma family kitorang je anak dah besar besar. anak kawan my dad semua kecik molek lagi. huhu tade kawan, tapi nasib baik budak asasi ukm ajak ikut proggrame dorang. kalau tak kebosanan mengadap laut je. hehe

 terasa malas tahap panda cecomel pulak tetiba. scroll down tengok gambar je kayh hehe

see, the ungu shirt, thats my handsome daddy. :)ni dekat tepi pantai, best sebab tepi pantai ada banyak pokok, tade lah berjemur sangat. sesuai untuk orang yang malas pakai sunblock macam saya. Tak pure melayu lah kalau pakai sunblock ken.. Eh? hehe =,=

 The Gold Coast Resort view,

if nak stay kat sini pun bole, tapi dah kalau rumah dah lebih kurang satu jam setengah sampai, rasa macam tade feel je duduk hotel ken. lain lah stay capetown ka New york ka? baru nampak Gah kedevas, Taylor swift pun jelous kat I. hihi



excited sampai senyum sampai mata pun sepet. hehe ha, nak zoom letuww~ klik gambar untuk growing kay. tengok kejap je, jangan lelama, nanti jatuh cinta. hihi



fly high and be strong - from me to a kite
Alhamdullillah tabah juga dia dekat langit tu. kena angin membadai tetap stay cute. ah layang layang pun nak vogue jugak. huhu

last one, ku ukir nama ku di atas pasir suci. hehe tak pergi pantai lah kan, kalau tak tulis nama atas pasir.. huhu

 For me Pantai Gold Coast Sepang memang sangat cantik, tenang jiwa kalau pergi. pasir pun putih shining berseri. tempat pun luas, banyak kedai makan kat situ.. then tayah risau perompak ke pencuri ke sebab ada RELA jaga kawasan tu. feeling safe sangat sangat. hehe cuma toilet tak diselenggara dengan baik yea, kotor meh.. ouh yea, toilet pun tersorok. Kalau jenis penakut, macam saya.. sila bawak teman satu kampung oke.. meriah sikit ken toilet tu. hehe

oke till then, terima kasih baca oke :)
stay gorgeous untuk raya nanti yea. hihi


6 comments:

Idzni Zalika said...

Tempat ni memang cantik,kalau nak berphotoshoot memang sesuai.hehe :)

Tcca Anuar said...

@Idzni Zalikha :)

: betul cantik sangat, sesuai untuk photoshoot. kalau idzni photoshoot lagi lawa :)

Nick Nashram said...

cantik la pantai..x pernah smpai lagi ni..huhu.tpi chalet nmpk cam mahal je.

Tcca Anuar said...

@Nick Nashram :

:mmg cantik sangat, chaletnya boleh tahan lah.. tapi kalau stay dekat tak berbaloi sangat..hehe

SAMIQA ♥ said...

SubhannauAllah... indahnya ciptaan Tuhan.. cantik sgt !!!

Tcca Anuar said...

@Samiqa :

: ciptaan Allah mmg sempurna :)

160