Memang semua perempuan mata duitan eh?

Assalamulaikum uollss .

  pernah tak kawan kawan lelaki or boyfriend tanya soalan macam nie. soalan ala ala mcm perempuan pisau cukur kan. " semua perempuan suka shopping mesti mata duitan kan? " tak pun, "eh lelaki tu tak handsome mana pun.. mesti laki tu banyak duit sebab tu perempuan suka.. " Pernah dengar tak?

  kalau uolls pernah dengar, apa korang nak jawab eh?

  kalau ada orang tanya, awak ni mata duitan ke tak? uolls jawab ape.. nak tau sikit..




  By the way, saya memang mata duitan. saya suka duit, saya suka shopping, saya suka habis kan duit dekat makanan. tapi tak bermakna saya membazir dan mencintai seseorang kerana duit.. tak pun berkawan dengan seseorang kerana duit..


  kay till then..terima kasih baca
 bagi sedikit jawapan untuk soalan atas kay. thank you.. :)

 

10 comments:

dyba gula-gula said...

betol! sy suke shopping suke makan n xsemestinyer saye gilew seseorang sebab duit. saye boleh cari duit sendirik laahh! haha

Anis Athia said...

suka quote dekat gambar tu.. tak semestinya lah perempuan suka shopping ni mata duitan, kalau dah suka dekat laki tu suka lah.. hewhew

syamsul ojenk said...

duit bukan segala-galanya namun segala2xnya memerlukan duit...hehehe

Tcca Anuar said...

@dyba gula gula :

: haha betul betul, even kita perempuan kita pun boleh cari duit sendiri..! sokong~

Tcca Anuar said...

@anis athia

: wee~ kak nis.. suka kat akak. hehe betul bukan semua perempuan kaki shopping, mata duitan~

Tcca Anuar said...

@syamsul ojenk :

: betul betul, hehe contoh duit boleh beli cinta tapi bukan kebahagiaan :)

Nick Nashram said...

tak sume..lelaki materialistik pun ade jugak :)

Tcca Anuar said...

@Nick Nashram :

: betul betul. ouh lelaki pun ade materialistik. baru tahu :)

NurainSuperr said...

Tapi kalau dia nak belanja, kita terima lah kan :p

Tcca Anuar said...

@Nurain Super :

: betul tu, rezeki jangan di tolak. hehe

160