Fashion : Inspire new style baju raya / baju kurung 2013. *minniemouse boutique*

Assalamualaikum semua and cheers,


  Bila ramadhan dah nak start, syawal pun akan menjelma so mungkin ramai yang tenga survey baju kurung terbaru dari internet. so hari ni saya bagi sedikit inspire, baju kurung peplum dan baju kurung moden yang cantik. mana lah tahu anda boleh tukang jahit anda sedikit idea untuk baju  raya anda nanti atau anda boleh survey baju yang lebih kurang sama dekat mana mana butik online dekat malaysia nie.. nanti ada masa tiqa list kan semua senarai butik online yang dipercayai kay .. :)

   saya harap collection baju raya 2013 yang saya pilih ni boleh bagi inspire untuk anda .. sambil anda dapat idea, sambil tu anda boleh cuci mata.. hihi











see sangat lawa kan. rasa nak je grab semua.. my favourite picture number satu. favourite anda?
entry ini khas untuk beri inspire untuk baju raya anda,
hope bole bagi sedikit inspire untuk hari raya 2013 anda. peace..

this picture credit to : Minniemouse boutique

sekiranya berminat : https://www.facebook.com/byAnysSyuhada
                                                          or
                               http://www.anyssyuhada.blogspot.com/

P/s : harga barangan di Butik Minniemouse sangat murah. seriously..:)

4 comments:

tiey smilez said...

Comel. Mesti mahal kan?

Tcca Anuar said...

@tiey smilez :

: erm harganya berpatutan. ada yang tak sampai RM 100 pun. jom beli :)

tiey smilez said...

Hehehe. Jom beli. Awak belanja eah :p

Tcca Anuar said...

@tiey smilez :

: oke je kalau belanja. pilih pilih~ hehe

160