Ceritera Cinta romantik : Hargai dia selagi disisi

Assalamualaikum semua,



Boy : awak tutup mate kejap..
Girl : okey.. awak cepat sikit , gelap ni..
Boy : ye sabar kejap.. *boy pergi menyorok jauh dari tempat tu*
Girl : dah boleh buka mate..?? awak, mane awak..?? *girl buka mate* mane awak pergi ni..??
Boy : *send sms'' now awak dah buka matekan..? okey ape awak rase bila saya takde depan mate awak tibe-tibe saya harap awak hargai segala kehadiran saya dalam hidup awak :') jangan cube menangis bila saya dah takde dalam dunia ni, mase tu saya nak awak tahu yang saya sayang awak sangat-sangat, cube bayangkan kalau ni text last dari saya.. saya nak awak hargai segala kenangan kite, Iloveyou..''

Girl : mane awak ni..?? jangan laa buat saya risau.. *menangis sambil cari boy..*

Boy : *tutup mate Girl dari belakang* saya dekat sini sayang dah dah, jangan menangis lagi :'D

Girl : awakk..! jangan laa tinggalkan saya, saya tak nak kehilangan awak :(
Boy : saya tak akan tinggalkan awak.. nasib baik saya datang balik.. kalau saya balik terus tinggalkan awak macam mane..?? awak duduklah kat sini sampai besok..

HARGAI DIA SELAGI DIA ADA DISISI.. :)



P/s : dah  lama tak buat entry ceritera.
more ceritera : scroll in your dashboard.  thank you. 
happy reading. and bagitau sikit apa perasaan anda :).

6 comments:

Nurgaya Jusmate said...

ololololo...sedih plakk

Aja Mazlan said...

Assalamualaikum. Saya salah seorang pemenang giveaway yang dianjurkan oleh Alyaa Najlaa. Terima Kasih
kerana sudi menjadi sponsor untuk giveaway tersebut!
Nama : Aja Mazlan
No Telefon : 0132474622
Rangkaian : celcom
Entri Pemenang : http://ordinaryalyaa.blogspot.com/2013/06/segmen-topup-by-alyaa-najlaa.html
Link Giveaway Saya : 45.http://inspiritdays.blogspot.com/2013/06/segmen-comel-by-alyaa-najlaa.html
Hadiah Yang Saya Menang : Topup RM5

Tcca Anuar said...

@nurgayajusmate. :

: sedih, nah tisu, lap lap air mata sikit~ hihi

Tcca Anuar said...

@Aja mazlan :

:oke my dear,before hari jumaat saya akan settle awak punya hadiah. maaf lambat.

Anis Athia said...

wah romantik ^_^

Tcca Anuar said...

@Anis Athia :

hihi nanti suami kak anis lagi romantik.. :)

160