Ceritera Lawak : Surat Mr Bean untuk Bill Gates

Assalamualaikum and hi awesome, enjoy your reading.



 "Hi Malaysia. apa khabar. Jerebu kat luar sana jangan main asap oke. pastikan anda jangan bernafas! demi keselamatan anda"


Surat Mr bean kepada Bill Gates

Saya ada membeli komputer untuk kegunaan di rumah dan saya kenalpasti beberapa masalah yang mungkin Tuan terlepas pandang.

1. Di dalam sistem terdapat butang ‘START’ tetapi
saya dapati tidak ada butang ‘STOP’. Saya minta
Tuan tolong periksa?

2. Saya sudah pelajari ‘Microsoft Word’, sekarang
saya mahu pelajari ‘Microsoft Sentence’. Bila Tuan
akan menjualnya?

3.Di dalam komputer saya terdapat ‘Microsoft
Office’, bagaimana dengan ‘Microsoft Home’
kerana saya menggunakan komputer ini di rumah?

4.Satu soalan peribadi. Nama Tuan adalah ‘Gates’,
tetapi Tuan menjual ‘Windows’ kenapa tidak
‘Doors’?

Saya menanti jawapan Tuan.

Sekian Terima kasih,

Mr. Bean 



p/s  :  kalau anda Bill Gates apa jawapan anda. beri kan sikit jawapan yg bernas oke. hihi
btw dah lama tak tengok cerita Mr bean. rindu..

6 comments:

Cik Anis said...

Insyaallah nnt tercapai cita2 kamu^^ amin33

Tcca Anuar said...

@Cik Anis :

: wah Mr bean mesti happy dengar nie. hihi

zeera lily said...

agak2 ada jwpan x utk soalan sengal mr.bean nih..hehe

Atiqa Anuar said...

@ zeera lily :

: haha kalau ada, bill gate mesti sengal jugak.. hikhik

Cik Eka said...

ahahahahaha

mr bean ni dari kcik sampai beso, kalau tengok tak sah tak gelak menggila.

hahahahaha

Tcca Anuar said...

@Cik Eka :

: haha sakan gelak. tapi zaman skarang dah tade dah Mr bean~ sob sob~

160