Random Entry for myself


Assalamualaikum readers kesayangan ,

  Bangun pagi terasa sungguh ceria, melihat awan di luar.. Melihat matahari terbit.. Ya Allah cantiknya.. syukur sangat. semua ni dapat di nikmati kat Matrik London sahaja oke.. please jangan iri hati wahai kakak yang cantik semua yer, tak lupa abang abang yang handsome. awww~ hehehe tapi kadang kadang tu bau ayam semerbak sangat mengganggu konsentrasi untuk tidur. itu pun kalau terbau lah. hehe eh tapi bukan bau ayam KFC yang sedap sehingga menjilat jari,, Bau ayam mentah. please imagine bau macam mana oke ?

 dalam pukul 7.30 saya akan turun bilik, menjadi kewajipan untuk breakfast dekat kafe. sehari tak breakfast saya akan kelaparan tahap panda cecomel.. kalau tak sarapan, sehari hari suntuk saya akan mengadu dan merintih lapar kepada rakan taulan yang rapat. dasar mengada ngada tahap tertinggi. harap maklum. hehe

 Pergi kuliah, rasa sangat bahagia. ada nada tipu tahap dewa, yea semua. hehe mungkin rasa bahagia jumpa kawan . Kadang kadang rasa happy jumpa kawan sebab dia dah siap kan report dan saya belum.. dan memerlukannya untuk sebagai guider macam mana nak buat. maaf, jangan tiru aksi ini alrite budak budak.. Lagi satu, selalunya akan keluar dari mulut bila jumpa classmate practicum. sangat selalu.. "Eh baju baru yea, tak pernah nampak pun?" tak pun ayat seperti " Comelnya kau, sesuai baju ni dengan kau".. like always seperti saya selalu buat. haha



 Si Gadis cover ayu, dan Gadis Rajin
Gadis rajin ni tersangat lah rajin. beliau adalah mangsa utama dalam kawanan
untuk menyiap kan segala  kerja kerja yang tergendala. hehehe terima kasih ayuni.. :)


Buat muka duckface MC 30 hari.
nanti boleh lah kami berdua masuk newspaper dan trending di twitter.  nanti kami bole terkenal sampai
seluruh dunia nanti kenal kami yang jelita lagi Gorgeous.
 kalah fatin liyana.dan maria elena opss.. hehe
you alls , jangan jelous okeh. *sambil buat mata ke atas dan tangan di bahu*
                                                                                                              

 



dan terakhir terimalah peace dari kami berdua. yang kacak lagi bergaya. hehe



P/s : Entry tiada motif.   maaf menggangu laman anda. 
kepada yang membaca terima kasih daun keladi.... :)

2 comments:

WANIFIERDANI said...

Hai!:)Jom like page ni https://www.facebook.com/officialhijabcolours

Ada jual shawl yg labuh dan juga accessories :)

Terima kasih daun keladi :)

Tcca Anuar said...

@wanifierdani :

: thank you sebab sudi datang. hehe sama sama daun pandan .. :)

160