Saya bukan cinderella, Saya adalah Hua Mulan


Assalamualaikum readers yang awesome, ;)

Sembunyi kan identiti macam Mulan.
Kredit to: aini.terima kasih taken gambar saya. hee~


    em kalau ikut saya, saya rasa Cinderella dan Snow White tidak mempunyai makna yang sangat baik, seperti yang mereka perlukan, seorang lelaki untuk melengkapkan mereka. Mereka sentiasa menunggu untuk 'putera' mereka untuk menyelamatkan mereka, tetapi mereka hanya duduk dan menunggu. Itulah mengapa Mulan character disney kegemaran saya. Beliau mempunyai peranan wanita yang sangat kuat

   bak orang putih kata :
Mulan empowers the women 

p/s : kalau anda tak kenal siapa Hua Mulan dan watak apakah diri ,MULAN
klik sebelah :    HUA MULAN
atau search di Google.

10 comments:

Syaz Wanie Affandi said...

mulan lak..laki yg cari die..hehehe

Tcca Anuar said...

@syaz wanie Affandi:

: hehe betul takpee.. so tukar jadi muan jgn jadi cindereellaa..

Orkid Melur said...

ecece haha :DD

Tcca Anuar said...

@orkid Melur

: haha perasan kan?
hehe

Christian Tadeo said...

hello, nice blog you have, i am thinking you might like to exchange link with me so i can visit you everyday if i have my time, if you want to please visit back here and comment on the exchange link section so i know, thanks! http://literasura.blogspot.com

Tcca Anuar said...

@tadeo

: thank you so much tadeo, my blog just new in blogger site. btw can you let me know, how to exchange link? just i said, i still new one here.. ;)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

lme tak tengok ceta mulan . mmg sangat berperanan . hee :)

xanders.co said...

waalaikummussalam, aku mmg readers yang awesome. thanks :p

Satg aku bongkar identiti hang baru tau. HAHA

Tcca Anuar said...

@ ini belog saya. cinta hatisaya

:hehe tahu takpee.. mulan nie cantik kan kan?

Tcca Anuar said...

@xander.co :

: haha memang kau awsome pun.. sama sama.. ;D

: haha elleh kau boleh kee, bongkar kan? hikhik

160