Ceritera comedy : Kenapa lelaki perlu kahwin tiga?

  Assalamualaikum readers ,


     Alamak, tajuk entry Atiqa anuar memang panas, habis nanti tiqa akan dikejar perusuh perusuh kaum isteri.. haha sebelum anda membakar bakar kan entry saya atau menyumpah nyumpah entry saya.. saya nak kata relax la dulu.. Ini entry budak budak jee, Jangan marah marah nanti muka macam Badut.. suami tak sukaa.. hehe

" PEACE NO WAR "

Kenapa lelaki perlu beristeri tiga?

Jawapannya kerana :
kerana kalau kawin satu isONE
kalau kawin dua isTWO
kalau kawin tiga barulah isTREE (three)... ..

AMARAN : JANGAN MEMBACA ENTRY BERSAMA ISTERI ANDA

6 comments:

xanders.co said...

teka teki knp lelaki kena kawen 3 mmbe aku pnh bagi woo. hehe

Tcca Anuar said...

@xanders.co

: haha tau takpee.. thats why aku tukar cara lain.. hee~

apek poyo said...

woooo...ni kang ado yg baco.. kok kona marah..wakakaka

Tcca Anuar said...

@apek poyo:

: haha saya tak faham apek cakap apaa.. saya banyak pening.. hehe btw terima kasih sudi membaca ;)

ieyza afieyna said...

haha.. is3.. kena kwin 3 baru isteri la ye. hee

Tcca Anuar said...

@ieyza afieyna :

: haha oleh itu perempuan perlu jadi queen control. hehe

160