Review Product : Juliana Francoise BB White Serum From HiShop

Assalamualaikum and Hello eveyone,

 Well today, saya nak Review Francoise BB White Serum. Oleh kerana AidilFitri lagi lebih kurang 26 hari , of course kita nak kulit kita bertambah sihat dan cantik. kalau boleh no more pimple, acne or warna kulit yang tak sekata kan. So saya dah cuba one product yang sangat sangat baik untuk muka kita. bila pakai boleh nampak kesan ketara, terutama muka kita jadi semakin putih dan siapa ada parut cecomel di muka, dont worry boleh hilang. Paling penting langsung tade kesan sampingan yang memudaratkan. Seriesly sangat awesome. 

Kalau anda Beli dari Hishop, semua product dijamin selamat, and customer service mereka sangat terbaik. kalau ada sebarang masalah, senang nak berurusan.macam orang kata First Class Service can Get First Class Customer. well, Hishop never let u down seriesly.

My Hishop Box. so pink, para penggemar pink pun bole Histeria tengok colournya.Dalam gambar tak nampak sangat, mode dalam Nikon make picture macam pudar, hew hew

Masa buka box Hishop,feeling excited mmg ketara. Siap ada Coupon oke, Nak Voucher?Tunggu Diakhir Entry oke. Khas untuk My readers. Rasa Istimewa kan jadi readers saya? hihihi

See, packaging yang siap ada bubble. selamat dari retak, or pecah.Feeling safe sangat sangat. no worries. and Of Course no leakage at all. Secubit garam pun tade oke.

 Juliana Francoise BB White Serum * love this Product so much*
Harga : RM69.00

Antara Kebaikan Juliana Francoise BB White Serum
1.Sesuai untuk semua jenis kulit, setiap titisan BB White Serum kaya dengan EGFs, peptida amino-asid, Ekstrak Mulberry dan Asid L-askorbik untuk faedah pemutihan segera dan jangka panjang.

95% mengalami kulit putih lutsinar
92% melihat peningkatan keseluruhan dalam kulit
83% melihat peningkatan dalam kelicinan kulit

Kebaikan Tambahan :

Mengurangkan tona kulit tidak sekata, pigmen dan pembentukan melanin,
Menjana semula sel-sel kulit dengan cahaya yang berpanjangan dan kulit yang sihat,
Membaiki kerosakan kulit dari radikal bebas, pencemaran dan membentuk,
Menggalakkan kulit yang putih licin halus,
Mengukuhkan ketahanan semula jadi kulit


  Masa First dapat then baca kebaikan semua tu, Jujur agak ragu sikit. Boleh ke, product ni mencantikkan kulit setulus mulus, So saya buat experimen kat tangan dulu. sebab tangan saya hari tu ada sedikit parut, sebab saya teguris dengan besi panas kat dapur. Nasib baik kecik je. hehe 

Investigation tentang Juliana Francoise BB White Serum  :

nampak kan parut yang kecil comel tu, then saya letak BB white Serum tudekat tangan yang ada kesan parut tu. then urutkan sikit bagi sekata dan sampai dia menyerap. if sesiapa tak suka Serum yang berminyak saya suggest guna Serum ni, sikit pun tak berminyak. Bau dia wangi. tapi tak terlalu wangi, bau lembut.  if nak describe bau sangat susah sebab bukan bau bunga, tapi macam bau yang sangat menenangkan. seriously.
Suka sangat.


Yeay, dah hilang parut. Cuma kalau perhati elok elok mungkin nampak sikit. tapi Overall sangat hebat kan.. Lastly tunggu lebih kurang 30 minit parut anda akan pudar. Depend on skin kot, kalau my adik pakai kesan 5 minit dah nampak perubahan sikit. mungkin sebab bukan senangkan nak pulihkan skin yang rosak. hew hew. so skiranya My Experiment Jaya dengan Cemerlang. Happy sangat !


Love you Juliana Francoise BB White Serum *kisses*
but my adik told me like saya nak masuk kan Serum tu dalam hidung, haihhh =,=

then Buat experiment untuk kulit muka saya pulak. oleh sebab saya ada kulit yang tak sekata then saya ada parut jerawat sikit sikit, so sangat sangat membantu, Happy raya ada kulit yang berseri. hehe Lihat gambar di bawah.

nampak muka saya nampak lebih putih dan glow. kulit tak sekata pun boleh makin pulih.
see, nampak halus dan mulus sikit. tak perlu tunggu sampai sebulan pun dah cantikkan. hehe

yeay, boleh feeling confident untuk raya nanti, saya dah cuba, anda bila lagi ?
anyway, hope boleh kurus kan pipi untuk raya 2013. 

OVERALL JULIANA FRANCOISE BB WHITE SERUM :

Price              : RM69.00
Repurchase : Of Course
Rating            :  9.8/10 *because of the price* hehe


For more information, kindly visit HISHOP:
HiShop Malaysia Website: www.hishop.my
HiShop Facebook: facebook.com/hishopmy
HiShop Instagram: @hishopmy
HiShop Twitter: twitter.com/hishopmy

Subscribe HISHOP :  http://www.hishop.my/subscribe

Exclusive for My readers :

HISHOP CASH VOUCER #1
 RM20 discount di HiShop.my ,by entering the discount code: TRYUSNOW
Valid until 31 August 2013.
RM20 redemeeable against purchases worth RM 100 and above only

HISHOP CASH VOUCER #2
RM 20 discount di Hishop.my, by entering the discount code : HS0713
valid until 31 July 2013
RM20 redemeeable against purchases worth RM 100 and above only.
This Voucher is valid for multiple transactions

WHITE.MY VOUCHER
8% off your purchase with White.my by entering discount code : WH0713
Valid before 31 July 2013
This Voucher is valid for multiple transactions

MILKADEAL VOUCHER
8% off your purchase with MILKADEAL by entering discount code : MAD0714
valid before 31 July 2013
This Voucher is valid for multiple transactions


the End, terima kasih kerana membaca. peace~
Enjoy your Discount oke!

6 comments:

ejulz said...

nampak berkesan.. :)

Nak Kad Raya FREE? Meh singgah sini kalau belum join k ^_^ "GA Kad Raya 2013 by EJulz"

zulhilmi tempoyak said...

kalau calar2 xcdent pon ek..?

Tcca Anuar said...

@Ejulz :

: hehe terima kasih ejulz :)

Tcca Anuar said...

@Zulhilmi tempoyak :

: Insyaallah boleh. rasa nya boleh je :)

Anis Athia said...

Wah, serious berkesan! Nak cuba jugak la lepas ni.. Hehehe..

P/s : reply utk entry fairy whitez : anis pun beauty ambassador of HiShop :)

Tcca Anuar said...

@Anis Athia :

: cuba lah, serious sgt berkesan. parut jerawat pun cepat je hilang tak sampai seminnggu pun.. :)

: yay. sama, ada geng!

160