Photoshoot : Pink Anomalous Classmate #1

Assalamualaikum all readers,

   so sekarang kita kena terus straight to the point sebab saya sedang curi masa tidur untuk menulis entry. hehe masa tidur kan penting. untuk tubuh badan sihat, cergas dan lansing? pun boleh kan.. hehe but lately ni saya macam ada kecelaruan tidur. pukul 3 pagi baru bole tidur. then bila pagi mood macam orang tak betul. kadang kadang, nak pergi kuliah tengok tudung terbalik. and kalau tak ketara sangat tebalik, saya go on je ke kuliah even tudung tebalik or senget senget. kan nampak seni, then ada Gaya ala  ala Ratu fesyen siket. saya tahu saya istimewa.? ouch~

    oke, terlanjur ke tempat lain nampaknya.. kita U-turn balik ke parking yang asal ya para hadirin sekalian. 

    wait ambil mood sat untuk sambung...

     ha oke then..

    Isnin lepas, dengan jayanya photoshoot ala pink colour dah dijalankan . kelihatan pohon dan daun pun seakan mencemburui kecantikan kami. maklum lah para jelitawan dan kehansoman classmate semua terserlah. terasa aura bebola api memancar mancar hari tu..  *nampak tak I terror hiperbola* haha saya malas lah nak cerita betapa grandnya hari tu.. so please feel free untuk melihat gambar kay . *smile*


before photoshoot : kelihatan anak anak remaja berasa excited untuk photoshoot.
*ayat skema yang tak layak masuk dlm penulisan bahasa malaysia*


Masa praktis senyum agar tak nampak awkward dlm photoshoot. kira sesi panas kan senyuman.
well, hidup mesti nampak gaya superstar dan perlu nampak hot oke you ollss.. *gedik sangat!*





Photographer : " sila pastikan kepala awak tegak, dan jangan tidur didalam gambar .:"
pertama kali lihat classmate saya dalam kedaan teratur. sejuk hati ibu mengandung. *terharu*
muka budak innocent sangat kan. 
me : dari line tengah dari kanan number empat. kelihatan gorgeous sedikit bukan. err of course nay?



tapi saya tahu, keadaan teratur takkan bertahan lama.. see~ hehe
semua akan abadi as kenangan. tinggal sebulan sahaja lagi kita stay bersama..


will be continue...

1 comment:

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

160