Photoshoot Di Pantai Puteri Melaka

Assalamualaikum readers,

  Pertama kali datang sini. Subhanallah, cantik sangat tempat ni. sebenarnya tak pernah tefikir kot nak datang Pantai puteri yang secantik puteri kayangan. haha lebih lebih di situ nampaknya. hehe plan asal sebenarnya nak balik terus matrik, tapi pak cik teksi yang sangat awesome dan baik hati ajak tengok pantai puteri. al maklum lah kami nieh memang sangat jakun melihat pantai . yelah, kat selangor and KL mana ada pantai cantik cantik nie. ada pun pantai remis... itu pun.. haha oke fine tak nak cakap apa apa.

 Ticca datang around pukul 6.15 macam tu. nampak sangat awan berlegar dengan cantiknya.. matahari bersinar separuh dari sinar mentari menerikkan. haha betul ke ayat tu? haha abaikan.. ayat nak bagi sedap punya pasal.. hehe

 Then macam biasa tengoklah gambar disediakan khas oleh bakal photographer TICCA ANUAR. hehe



Langit dan Pantai. Subhanallah sangat indahkan?


and the last puteri kayangan yang sedang menunggu puteranya. hihi
oke tak lawak.. :)



p/s : nampak tak ada seorang mamat di dalam gambar. oke please abaikan.
memang before Ticca datang dia ada kat sini. nak halau tapi. mesti dia kata
"Hak pantai Hak kami" so terima lah apa ada nya. hehe

SEKIAN.. thanks to read this entry :)


6 comments:

iezayusof said...

SubhanAllah, cantiknyaaa, mesti best gila kalau nak release tension ni :D

jayjayz Mint said...

Nice view la pantai tu Tica ^^ Hahaha... Ingatkan siapa mamat yg dlm gmbr tu... hahaha... Nice entry!

Haziqah and atiQah said...

hai. dtg visit blog ni. visit sy balik?

Tcca Anuar said...

@iezayusof :

betul tu. nanti ieza pun datang lah sana. pantai kat sana caantik sangat..

Tcca Anuar said...

@jayjayz mint :

thank you jay, haha mamat dalam gambar tu nak interframe jugak kot. hehe thanks for read.

Tcca Anuar said...

@haziqah and atiqah :

hai haziqa ang atiqa. terima kasih sebab sudi datang. for sure ticca visit kamu balik :)

160