Ouh Dena bahrin, I Love the way you look.

Assalamualaikum cinta.. *tiru movie tujuh petala cinta hihi

 Pembuka bicara dari Dena Bahrin..
   Dena bahrin oh dena bahrin. im really love your smile.

pasti semua tanya kenapa saya suka kakak manis nie. bukan bermaksud saya ni lesbieee. omaiigoshhh! dosa besar yea awakk.. hehe saya suka cara dia bercakap *sangat sopan*  and apa yang saya sangat terpegun plus tekesima dengan cara pakaian yang mengikut syariah  islam.. even she wear shawl dia akan menutupi bahagian depan. first bila nampak dena, what i was thinking is
 she has real muslimah life!!!
  
 look how she wear her tudung bawal. sangat kemas, cantik and paling penting mengikut syariah islam. ouh tak lupa juga cantik bag dalam gambar tu yea? kak dena beli kat mana. hehe *sempat lagi*
 alhamdullilllah. kak dena dah bertunang. ouh saya suka video mcm mana dena tebuka hati untuk bertunang dan cara tunangan nya melamar nya. bahagiaaaa~




Sebelum saya menghabis kan sisa sisa penulisan bahasa melayu. saya kirimkan saat saat manis Dena Bahrin di lamar atau anda boleh stalker blog Dena Bahrin . *winkwink mcm saya* hehe

p/s : saya teringin nak jumpa and kawan dengan Dena Bahrin

3 comments:

fArAh kUchEnGg said...

fara suka sangat dia.. video nih pon dah tengok tengok.. hehe.. sopan sangat kan.. suka tengok dia senyum.. so sweet.. hehe..

Tcca Anuar said...

@farah kuchengg :

:hehe tahu tape.. video nie pun sangat romantikk.. heheh

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
160