Tip : Yoga untuk mata

Assalamualaikum you alls, hehe

* ouh, mata you cantik la. pinjam kejap boleh. hehe


    Kali ni ada tip best, of course kalau student rasa mata letih. then sesiapa yang berjam jam depan laptop dan komputer..mesti letih tahap mata macam panda. hoho comel tuu~ pastu buat part pipi tu tembam. hoh memang jadi big panda. hehe

    baik lah kita teruskan dengan cara cara nya..

  1.  Duduk dalam posisi tegak.
  2. kelip mata anda dengan cepat selama 50 kali
  3. akhir kan dengan menutup mata sambil menarik nafas

    see, senang kan. mata anda bukan sahaja sihat dan insyaallah akan nampak cantik. anda boleh buat tiap jam atau tiap hari. suka hati anda lah yea. tiada pantang larang tak boleh makan siput sedut lah, durian lah. senang kan. hehe

SELAMAT MENCUBA

Sekian terima kasih,
Love, Atiqa anuar

10 comments:

aLiAh said...

info yg menarik.. ^_^

ticca anuar said...

@ aliah :

: terima kasih aliah selamat mencuba k..;)

AesyaZealous said...

ohoo..cmtu ek..nak try la.

saya_arief said...

kalau buat lebih 50 kali ape jadik?

ticca anuar said...

@ AesyaZelous :

: selamat mencuba tau tau. hikhik

ticca anuar said...

@saya_arief:

: kalau cuba mata nya rasa segar. cer try buat.. best maa~ ;)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

tips oh tips

nice info

nnty nak try buat tengok lah . hehe

:)

ticca anuar said...

@ ::ini belog saya . cinta hati saya::

@ yeah, buat jangan tak buat. kadang kadang tiqa buat kalau ngantuk dalam kelas.. heh

miss Tira said...

nak try!! thnx 4 sharing ea....

ticca anuar said...

@miss Tira:

: my plasure. selamat mencuba k, tira ;)

160