My Gosh, PLKN!

 Assalamualaikum readers,

    Sebelum aku nak tulis nie aku tak tahu nak happy ke tak? Sebenarnya aku tak sangka yang aku nie.. Ish aku tak sangka babe! aku ingat.... tapi rupa rupanya...  sudah sudah la atiqah,..sepatutnya anda patut bersyukur.. ramai yang nak seperti aku tapi tak dapat.

---------------------------------------------------------------------------------------

Ciss, korang mesti fikir saya dapat kan kan?
harap maaf ! anda salah ! haha

---------------------------------------------------------------------------------------

Jawapan nya seperti dibawah lah. 
peeep ;P


 

Seriesly tak sangka sangat ! sebab aku dah ready kalau kalau aku dapat kan kan.
bak kata pepatah sediakan sudu dan garpu sebelum makan.. 
hehe. Akhirulkhalam. terima kasih kerana baca ;)


4 comments:

nurul atikah said...

alaaa... igt daoat gi tadik.. hehe... btw akak nie ex-plkn.. best tau saper yg dpt terpilih..=)

ticca anuar said...

haha. tulah. ramai kata macam tu jugak. tetapi tak dapat pun kira okey la tuu~ hehe

Miss Y and Her World said...

bestnya kalau dapat pergi PLKN kan. pengalaman sekali seumur hidup. memang teringin sangat. tapi takleh. huhu :(

Awak Curang. Semua Salah Saya
Seronok Ke Iklankan Diri Sendiri Dalam Facebook?

ticca anuar said...

@miss Y
tape tape kita setaraf. tak layak untuk masuk.hehe

160